Greek Land Rover Owners Forum
Το νέο forum είναι έτοιμο.
Αν δεν έχετε λάβει το password για το νέο φόρουμ, παρακαλώ στείλτε PM ή mail στο admin@lrgreece.com. Το νέο forum είναι το www.lrgreece.com. Οι εγγραφές σε αυτό το forum είναι κλειστές, περιμένουμε τους νέους φίλους να εγγραφούν στο καινούριο.


ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Go down

ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Post  costecon on 2010-12-03, 08:34

Οι παρακάτω κανόνες λειτουργίας ισχύουν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στo forum landrover.forumgreek.gr. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας εδώ σημαίνει την πλήρη αποδοχή αυτών των κανόνων λειτουργίας.

1. Στα ζητήματα τεχνολογίας που συζητιούνται στο forum, πρέπει να αποφεύγουμε το φανατισμό. Οι τοποθετήσεις που δείχνουν γνώση του θέματος, είναι χρήσιμες, ενώ οι τοποθετήσεις που έχουν τη λογική "Έτσι είναι γιατί το λέω εγώ..." θεωρούνται κακή συμπεριφορά και δε γίνονται αποδεκτές.

2. Στο forum αλλά και σε όλη την κοινότητά μας, τα μέλη μας έχουν το αυτονόητο δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα, αρκεί να μη χρησιμοποιούν επιθετικές εκφράσεις, ύβρεις και ειρωνεία στο λόγο τους. Όλοι έχουν το δικαίωμα γνώμης, ανεξαρτήτως της ηλικίας τους και των "πτυχίων" τους.

3. Δεν επιτρέπεται να γράφουμε ένα ολόκληρο κείμενο με κεφαλαία γράμματα. Στο Internet, όταν κάποιος γράφει με κεφαλαία, σημαίνει ότι φωνάζει

4. Δεν επιτρέπεται η χρήση σε ολόκληρο το κείμενο τονισμένων χαρακτήρων (bold). Με bold γράφουμε μόνο τις λέξεις που θέλουμε να τονίσουμε ως σημαντικές.

5. Δεν επιτρέπεται η χρήση Greeklish σε ΚΑΝΕΝΑ σημείο του site (forum posts, σχόλια κ.λπ.).

6. Απαγορεύονται οι διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών στις υπογραφές και στις δημοσιεύσεις. Όποιος ενδιαφέρεται να διαφημιστεί, πρέπει να εισελθει στην σχετικη ενοτητα με προσφορες και αγγελιες. Δημοσιεύσεις με έμμεση ή άμεση διαφημιστική "διάθεση" σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες οποιασδήποτε μορφής θα διαγράφονται.

7. Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση στο forum προσωπικών δεδομένων τρίτων (όπως το τηλέφωνο, η διεύθυνση e-mail ή η ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμος πλαισιου αυτοκινητου η αριθμος κυκλοφοριας κ.α.) χωρίς την έγκρισή τους.

8. Στην κοινότητά μας σεβόμαστε την ισχύουσα νομοθεσία, συνεπώς δεν δίνουμε και δεν ζητάμε πληροφορίες και links για πειρατικό software, ταινίες, μουσική, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ. ούτε για sites με πορνογραφικό περιεχόμενο καθως και για τροπους παρακαμψης οποιασδηποτε νομοθεσιας.

9. Το όνομα χρήστη (user name) και το avatar καθως και η υπογραφη που τα μέλη επιλέγουν για χρήση στο forum και στο site, πρέπει να μην είναι προκλητικά και να μην προσβάλλουν κατά κανένα τρόπο τα υπόλοιπα μέλη. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν οποιοδήποτε προσβλητικό user name, avatar η υπογραφη η και να διαγραψουν το παραβαινον μελος.

10. Οι εικόνες που χρησιμοποιούμε στην υπογραφή μας, δεν πρέπει να ξεπερνούν συνολικά τα 500x200 pixels και τα 30Kb. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να τις αφαιρέσουν.

11. Οι συντονιστές (moderators) αναλαμβανουν το εργο για την εύρυθμη λειτουργία του forum και είναι στη διάθεσή σας για όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Μην ξεχνάτε ότι είναι μέλη του forum, όπως όλοι, και προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Όταν κάποιο μέλος έχει ενστάσεις για την παρέμβαση κάποιου moderator, πρέπει να του στέλνει προσωπικό μήνυμα ή να αναφέρει το πρόβλημα στους διαχειριστές (administrators) του site, οι οποιοι ειναι και αυτοι μελη του forum.

12. Πριν κάνετε οποιοδήποτε post για να ρωτήσετε κάτι:
- Χρησιμοποιήστε το Search (Αναζήτηση) του site μας, μια και η απάντηση στην ερώτησή σας μπορεί να υπάρχει ήδη σε παλιότερο ερώτημα από άλλο μέλος.
- Μην ξεχνάτε ότι οι υπόλοιποι χρήστες του site ΔΕΝ είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν και κυρίως ότι δεν υπάρχουν για όλα τα θέματα άμεσες απαντήσεις.

13. Ελέγξτε το μήνυμά σας για τυχόν λάθη που ίσως αλλοιώνουν το νόημά του. ΜΗΝ κάνετε συμπληρωματικά μηνύματα για να αλλάξετε κάτι που σας ξέφυγε. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Επεξεργασία" για να διορθώσετε το μήνυμά σας.

14. Η διεύθυνση IP που χρησιμοποιείτε, καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών λογαριασμών δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του συγκεκριμένου κανόνα θα αποκλείονται από το forum (ban).

15. Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλο site ή από κάποια άλλη πηγή, πρέπει να αναφέρετε την πηγή του κειμένου και να δίνετε link προς αυτή.

16. Ο τρόπος αντιμετώπισης οποιασδήποτε παράβασης των κανόνων του forum είναι πάντα στη διακριτική ευχέρεια των διαχειριστών του και εξαρτάται από τη βαρύτητα του παραπτώματος.

17. Παρ' ότι οι administrators και οι moderators του landrover.forumgreek.gr προσπαθούν να απομακρύνουν όλα τα μηνύματα που αντιβαίνουν τους κανόνες αυτού του forum, είναι αδύνατον να διαβάζουμε όλα τα μηνύματα. Όλα τα μηνύματα εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους αποκλειστικα και κανεις από την ομάδα διαχείρισης του site μπορει να θεωρηθει υπεύθυνος για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος.

18. Οι administrators του landrover.forumgreek.gr διατηρούν πάντα το δικαίωμα να αφαιρούν, να διαμορφώνουν, να μετακινούν ή να κλείνουν οποιοδήποτε θέμα για οποιονδήποτε λόγο.

19. Ολοι οι χρηστες ειναι επιθυμητο να θετουν ως υπογραφη το πραγματικο τους Ονομα, και δινουν το ονοματεπωνυμο τους στην εγγραφη.

20. Οι θεματικες ενοτητες πρεπει να παραμενουν καθαρες απο οποιουδηποτε ειδους διαφορες μεταξυ μελων. Εαν και εφ'οσον το απευκταιο συμβει και υπαρχουν προσωπικες τριβες, θα πρεπει να συζητωνται και να επιλυονται στο chat. Σε διαφορετικη περιπτωση τα μελη δυναται να διαγραφουν κατα την κριση των διαχειριστων.

21. Δεν κουβαλαμε περσινα ξινα σταφυλια απο το LRCG, το offroad, το δημοτικο, τον στρατο, την πορτα που φαγαμε στην αυτοκινηση το '91. Για αυτα υπαρχουν τα τηλεφωνα και τα ΠΜ, και ειναι ακομψο και κατα περιπτωση αξιο διαγραφης το να μπαινουν παλι τριβες σε κοινη θεα.
avatar
costecon
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 228
Ημερομηνία εγγραφής : 2010-11-25
Ηλικία : 41

http://landrover.forumgreek.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum